Kaspar & Elizabeth” Aga mis siis saab, kui vihma sajab?” on ikka ja alati mulle kõige enam esitatud küsimus.
Ja eks ma alati üritan veenda, et maailma lõppu ei ole ja tuleb hoopis omapärane ja äge fotoseeria. Loodan salamisi, et inimene ei jää väga kinni oma maailma, kus meid teretab päikesepaisteline ilm ja vihm oleks unistuste purunemine. Eriti sügise hakul, mil vihmane ilm on üldiselt vältimatu. Unustage üldised poseerimis juhised, millest rangelt kinni pidada ja laske enda sisemine laps valla. Suure tõenäosusega saad lõpptulemust nähes meeldiva üllatuse osaliseks.


Suve lõpu puhul presenteerin teile üht vihmarohket galeriid Kasparist ja Elizabethist. ( siis kui oli veel soe)

Categories: UncategorizedTags: , , ,

susanmust

Passionate portrait photographer from Estonia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.