Perekond Jurs

Leian end tihti mõtlemast, et küll nendel välismaa fotograafidel on vedanud. Näiteks Pariisis annab fotole ainuüksi plusspunktid juurde Eiffeli torni vaade. Tean seda juba ammu, et välismaa fotograafidega ei tohi ennast võrrelda aga miks mitte leida alternatiive meie  kodumaa pinnalt?
Seega tekkis mul unistus teha fotoseeria, mida jääb iseloomustama Pariisi vibe, piknik, romantiline hõng, arhitektuur. Mul oli sobilik lokatsioon välja valitud.
See oli hetk, kui minuga võttis ühendust Monika,  tema sooviks on saada selline eriline lapseootus seeria. Monikaga tegime muide möödunud aastal Pariisi hõngulise seeria ära ja teadsin, et temaga pildistamine ei ole kunagi pettumus. https://susanmust.com/2020/10/19/monika/

Igatahes, kui te ootate enda eest nüüd fotoseeriat millest ma jutu alguses rääkisin, siis seda siit oodata ei ole. Pariisi romantiline hõng läks üle Peaky blinders stiiliks, seejärel nõudsin mina juba tõldauto olemasolu millega Laitserallypark lahkelt vastu tuli, taustaks imeline Laitse Loss.
Tulemus on galeriina teie silme ees.

Categories: Uncategorized

susanmust

Passionate portrait photographer from Estonia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.